Kampanj! Metallhylsa Mässing 7-Pack Större

Metallhylsa Mässing 7-Pack

13-027

Ny

63 kr

inkl moms

79 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Förnya dina ljusstakar smart och billigt i år! Dessa tuffa hylsorna i mässing ger verkligen adventsljusstaken en snygg touch!

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)2,5 cm
Höjd (cm)3,2 cm
Djup (cm)2,5 cm
ProduktfärgMässing
FärgkategoriMässing/Guld
MaterialMetall

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


METALLHYLSA MÄSSING 7-PACK
Monica l. - 2018/11/15förgyller ljusstaken
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.