Hörselkåpa, 3M Peltor Optime I, Hjälmfäste
Hörselkåpa, 3M Peltor Optime I, Hjälmfäste

Hörselkåpa, 3M Peltor Optime I, Hjälmfäste

rating Inga omdömen
54-596

659 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Dämpning
SNR 27 (87-98dB)
Utförande
Hjälmfäste
3M™ Peltor™ Optime™ Hörselkåpor är slimmade hörselkåpor med mjuka och breda dämpkuddar för effektivt skydd och ökad komfort. Hörselkåporna och hjässbygeln har en design med låg profil och är kompatibla med övrig personlig skyddsutrustning. Bullernivåer på 87-98dB sänks med upp till 27dB och det stora utrymmet inuti hörselkåporna minskar uppbyggnaden av fukt och värme.
Hörselkåpor ger mångsidigt skydd vid både korta och längre arbetsuppgifter. De passar perfekt för att skydda mot buller inom en mängd olika användningsområden på jobbet eller på fritiden. Hörselkåporna sitter bekvämt med skonsamt tryck och har en lättviktig design. Komforten höjs av de mjuka och breda dämpkuddarna, som är enkla att byta ut med ett nytt hygienkit. Det stora utrymmet inuti kåporna minskar uppbyggnaden av värme och fukt. Den unika hjässbygeln med låg profil och den slimmade dubbelgjutna designen gör hörselkåporna mer kompatibla med övrig personlig skyddsutrustning, som skyddsglasögon och andningsskydd från 3M, vilket uppmuntrar till användning och efterlevnad av föreskrifter.
Finns med hjässbygel eller med hjälmfäste.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Dämpning
SNR 27 (87-98dB)
Utförande
Hjälmfäste