Hörselkåpa, 3M Peltor WS Alert XPI, Hjälmfäste
Hörselkåpa, 3M Peltor WS Alert XPI, Hjälmfäste

Hörselkåpa, 3M Peltor WS Alert XPI, Hjälmfäste

rating Inga omdömen
59-904

14 139 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Hörselskydd med mobilapp gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörselskyddet har Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner!
Auto-Pairing, FM-radio och medhörning, vilket innebär att det dämpar höga ljud samtidigt som svaga förstärks.
Peltor WS Alert XPI är ett hörselskydd med mobilapplikation, vilket gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörskelskyddet har Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, medhörning och FM-radio. Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring.

MOBILAPPLIKATION FÖR NAVIGERING VIA MOBILTELEFONEN
Via mobilappen gör det möjligt för dig att navigera i headsetets meny och göra alla konfigurationer på ett enkelt och snabbt sätt. Inställningar kan också göras genom att använda de stora och användarvänliga knapparna på själva hörselskyddet.

Appen erbjuder även snabb åtkomst till användarinstruktioner både i text och på video, FAQ och tekniska datablad. En påminnelsefunktion talar om för dig när det är dags att byta hygiensats.

BLUETOOTH MULTIPOINT FÖR ANSLUTNING UPP TILL TVÅ MOBILTELEFONER
Du kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till Peltor WS Alert XPI. Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad att ett annat samtal väntar. Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen. Peltor WS Alert XPI har Bluetooth 4.2, vilket ger den bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner och flera nya funktioner för samtal och streaming.

Peltor WS Alert XPI har även Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart.

FÖRBÄTTRAD BULLERREDUCERING
Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute. Den uppdaterade mjukvaran som styr bullerreduceringen förbättrar ytterligare kvaliteten på ditt samtal.

ENKLARE MED PUSH TO LISTEN
Mikrofonerna på utsidan av hörselskyddet fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

Med den nya Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega. Ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra vad som sägs utan att behöva lyfta på kåpan. När du pratat färdigt med kollegan trycker du på valfri knapp på hörselskyddet för att stänga av Push to Listen.

ÖVERLÄGSEN MEDHÖRNING
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

STREAMING AV MUSIK
Peltor WS Alert XPI stöder streaming via Bluetooth och ljudkvaliteten är mycket hög. Ljudkvaliteten har tack vare en helt ny mjukvara blivit ännu bättre. Vid streaming av musik behöver du inte längre knappa på telefonen för att styra musiken du lyssnar på. Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du Play, Pause och Skip.

STABIL RADIOMOTTAGNING
Du kan även lyssna på FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet. När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter. Med Peltor WS Alert XPI är det lätt eftersom en guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

HÖGKVALITATIVA HÖGTALARE
Givetvis lyssnar du i stereo via högkvalitativa högtalare som ger en fyllig och behaglig ljudupplevelse.

LÄNGRE BATTERITID
Trots alla nya funktioner i Peltor WS Alert XPI är batteritiden längre än tidigare hörselskydd med Bluetooth. Batteritiden vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth har ökat från 24 timmar till 73 timmar.

EGENSKAPER
• Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
• Bluetooth MultiPoint för anslutning till en eller två mobiltelefoner
• Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart
• Bluetooth för telefonsamtal eller för att strömma musik
• Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du musiken; Play, Pause och Skip
• FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet
• En elektronisk röst guidar dig
• Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv
• Omedelbar dämpning av skadliga impulsljud
• Längre batteritid än tidigare hörselskydd med Bluetooth

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Dämpning
SNR 29dB
Utförande
Hjälmfäste
Drifttid
>73h
Batterityp
2 x AA-batterier