Halvar Utomhuslampa Sol/USB Rosa 30cm
Halvar Utomhuslampa Sol/USB Rosa 30cm

Halvar Solcellslampa USB 30cm Rosa

rating Inga omdömen
30-497

999 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
30 cm
Djup (cm)
14 cm
Ljusflöde (Lumen)
55/83/155 lm
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Färgkategori
Rosa
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall
Färgtemperatur
3000K

Halvar solcellslampa från välkända Pr Home är en snygg solcells- bordslampa av metall.

Energin lagras i ett kraftigt litiumbatteri på 2200mAh och Halvar kan sedan lysa i många timmar med hjälp av energisnåla LED dioder. Även en molnig dag når solpanelen 50% av sin maxkapacitet och ifall inte det skulle räcka går den även att ladda via USB porten.

Solpanelen (100mAh) är av Mono Cristallina typ, vilket är den mest exklusiva tekniken med högst energieffektivitet.

Alvar har en 3stegs dimmer funktion med 155/83/55lm som man justerar genom att dra i snöret. Vid fulladdat batteri lyser Halvar i 6h/12h/18h beroende på vilken ljusstyrka.

Halvar har även en 24 timmars timer funktion som när den är aktiv tänds vid samma tidpunkt varje dag. Halvar lyser då i 6h eller tills batteriet är tömt.

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

  • Alla solcellslampor kommer olika uppladdade eftersom de laddas upp på fabriken för kvalitetskontroll. Denna laddningen försvinner många gånger innan lamporna hinner nå dig som kund men en del kan ha lite laddning kvar och därför kan vissa solcellslampor fungera direkt medan andra inte gör det. Därför är det viktigt att man laddar upp sin solcellslampan i 3 dagar innan man börjar använda den. 
  • Uppladdningen gör man genom att placera solcellslampan i fullt direkt solljus under dagen på ON (dagsljus är inte tillräckligt) och sedan slår man av den på OFF under kvällen för att inte förbruka den laddning som solcellslampan fått under dagen. Detta upprepar man sedan i 3 dagar och på 4:de dagen ska den ha gott om engergi för att sedan sköta sig själv. Om solcellslampan någon gång börjar lysa svagt eller inte alls är det bara att upprepa proceduren.
  • När mörkret faller tänds solcellslampan automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Solcellslampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. 
  • Något man även ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. Om lampan har rörelsesensor tänds den automatiskt vid rörelse i mörker, detta står då specificerat på produkten. 
  • Observera att solcellslampor kräver mycket solljus och fungerar som bäst under senvåren och på sommaren. Övriga perioder finns det ingen garanti för att solcellslampan kommer att lysa. 
  • Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Vi rekommenderar att man byter batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Här hittar hittar ni vårt stora utbud av solcellslampor: https://www.ljustema.se/156-solcellslampor

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
30 cm
Djup (cm)
14 cm
Ljusflöde (Lumen)
55/83/155 lm
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Färgkategori
Rosa
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall
Färgtemperatur
3000K