Tripp Mini Vägglampa 30cm Grå
  • −35%
Tripp Mini Vägglampa 30cm Grå

Tripp Mini Vägglampa 30cm Grå IP44

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
37-338

844 kr 1 299 kr −35%

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 1-2 vardagar

Liknande produkter

Stilren vägglampa för utomhusbruk, från välkända PR Home. Denna fasadbelysning är gjord i plåt och har en grå pulverlackerad finish. Med Tripp vägglampa får du en snygg ljusspridning nedåt på fasaden och denna vägglampa passar lika bra utanför ytterdörren som på ett förråd eller på garaget. 

Anslutning sker direkt bakifrån med fast installation (230V). 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en LED-lampa som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Tripp Mini Vägglampa 30cm Grå
rating 5 5 0.5
Jättefin, supernöjd ????

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
18 cm
Höjd (cm)
20 cm
Djup (cm)
30 cm
Effekt (Watt)
Max 15W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Garanti
2 år
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Plåt