Eklof VI, Vägglampa Upp eller Ned GU10 Antracit Större

Eklof VI, Vägglampa Upp eller Ned GU10 Antracit

21-420

Ny

459 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina vägglampan Eklof från Malmbergs är en stilren och enkel vägglampa gjord av aluminium och härdat klarglas. Placera den på din fasad utanför ytterdörren, på garageväggen eller på en mur och låt den lysa upp och hjälpa dig att skapa en fint upplyst utemiljö! Uppåt- alternativt nedåtriktat ljus (beroende på hur armaturen monteras).

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter6,8 cm
Höjd14,5 cm
Djup14,5 cm
MonteringSkruvas upp
KapslingsklassIP54
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 6W LED
LjuskällaMedföljer ej
MaterialAluminium/Glas
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningFast Installation

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.