Kampanj! Eklof 2, Pollare E27 Antracit Större

Eklof 2, Pollare E27 Antracit

21-422

Ny

1 047 kr

inkl moms

1 495 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Pollare Eklof 2 från Malmbergs är en stilren och enkel pollare gjord av aluminium och härdat klarglas. Placera den på din uppfart, längs med trädgårdsgången eller i rabatten och låt den lysa upp och hjälpa dig att skapa en fint upplyst utemiljö.

Ljuskälla säljes separat, denna armatur behöver 1st E27. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)23 cm
Höjd (cm)100 cm
Effekt (Watt)Max 15W LED
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningFast Installation
KapslingsklassIP54
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialAluminium/Glas
SockelE27

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.