Firework Outdoor Silver Varmvit

rating Inga omdömen
23-708

349 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Härlig utomhusdekoration med spröt i silver, från Star Trading. När alla spröt är fullt utvecklade påminner de om fyrverkerier och därför har den fått sitt namn Firework. Denna utomhusdekoration har 1 styck spjut med 5 meters anslutningskabel, och små fina LED-lampor som lyser i ett mysigt, varmvitt ljussken.

Ge din uteplats det där lilla extra! Höj mysfaktorn i din utemiljö och få samma härliga känsla inne som ute och placera denna vackra utomhusdekoration, i rabatten, längst gångstingen eller varför inte i grupp ståendes på gräsmattan.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
36 cm
Höjd (cm)
110 cm
Djup (cm)
36 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
2,4W
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Nej
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Silver
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer
Sockel
Ej utbytbar
Färgtemperatur
Neutralvit
Livslängd
7000 h
Avstånd mellan lampor
5 cm