Tribe Taklampa Vit Större

Tribe Taklampa Vit

22-566

Ny

995 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Tribe taklampa, från Markslöjd, av vitlackerad metall och detaljer i stål. Tribe taklampa gör sig lika vackert i par över en köksö, som singel över ett köksbord, och blir en modern och stilren inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)30 cm
Höjd (cm)30 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 60W
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.