Ring Taklampa 30cm Krom Större

Ring Taklampa 30cm Krom

21-967

Ny

599 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Ring Taklampa 30cm Krom

Fina Ring taklampa, från välkända PR HOME, är en cylinderformad taklampa gjord av kromfärgad metall med vackert ringmönster. Denna taklampa kompletterar du bäst med en större dekorativ ljuskälla för ett riktigt toppresultat! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Tips! Komplettera och/eller variera utseendet på din Ring taklampa genom att köpa till och kombinera den med någon av PR Home's Classic Cylinder lampskärmar i sammet.

Specifikationer

Diameter30 cm
Höjd32 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,6 m
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdSvart

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.