Härliga Strap, från danska Design for the people, är en välkänd serie med lampor i modern skandinavisk design. Just denna taklampa är gjord av vackert opalglas kombinerat med detaljer i metall och den utmärkande läderremmen som är signum för hela serien. Även till denna taklampa följer det med en rem i svart och en i brunt så du själv kan anpassa taklampans utseende efter eget önskemål. 

Strap taklampa 27 cm är gjord i vitt glas som avger en fantastisk ljusspridning. Denna taklampa gör sig utmärkt singel över ett köksbord eller i grupp över ett soffbord. Har du ett stort matbord eller en öppen arbetsyta, exempelvis en köksö, är det vackert att hänga två taklampor på rad sidan om varandra. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Design for the people

Som del av danska varumärket Nordlux finns Design for the people. Här hittar du stilrena lampor i modern, dansk design med utförande i högsta kvalitet. Vad sägs som läckra badrumslampor, bordslampor och taklampor för hemmets alla rum. Konceptet är att alla ska ha råd att köpa en lyxig designlampa och här hittar du lampor för alla hem och plånböcker! I Design for the people's sortiment hittar du även utomhusbelysning som hjälper dig att skapa en vackert upplyst och inbjudande utemiljö hemma hos dig. 

Diameter (cm)
27 cm
Höjd (cm)
27 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Garanti
2 år
Produktfärg
Opal
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas
Sockel
E27