Manchester Taklampa 52cm Grå
Manchester Taklampa 52cm Grå

Manchester Taklampa 52cm Grå

rating Inga omdömen
17-781

3 499 kr

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Snygga Manchester taklampa från PR Home är en väldigt snygg taklampa med industriell känsla kombinerat med modern design. Taklampan är riktigt robust och tillverkad av metall med detaljer, så som upphäng och kedja i silverfärgat råjärn. 

Denna lampa blir en riktig blickfångare i ditt rum och passar lika bra ensam över matbordet som i par över en köksö! Taklampan har en snygg, matt finish i härlig varm, grå färg. Insidan av kupan är vit.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Diameter (cm)
52 cm
Höjd (cm)
56 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E27
Anslutning
Takkontakt (ingår ej)
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall