Mira Taklampa 58cm Natur
Mira Taklampa 58cm Natur
Mira Taklampa 58cm Natur
Mira Taklampa 58cm Natur
  • Mira Taklampa 58cm Natur
  • Mira Taklampa 58cm Natur
  • Mira Taklampa 58cm Natur

Mira Taklampa 58cm Natur

rating Inga omdömen
48-416

1 999 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Fina taklampan Mira, från välkända PR HOME, är en taklampa gjord av det ekologiska naturmaterialet Lampakanay. Omsorgsfullt handflätad ger denna taklampa en otroligt mysig ljusspridning och hjälper dig att skapa en varm, ombonad känsla i ditt hem eller i din trädgård! 

Mira taklampa kan du placera inomhus eller utomhus. Tänk på att materialet är obehandlat och, som allt trämaterial, kommer den få en patina av väder och vind om du placerar den utomhus. Mira gör sig även riktigt bra i ett uterum, i en pergola, i ett växthus eller på en balkong och får den hänga under tak blir den inte lika utsatt för väderslitage.

Lampsladd för inomhusbruk ingår. Ska du placera lampan utomhus så måste du köpa till en sladd för utomhusbruk, detta finner du under "Tillbehör".

Ljuskälla säljes separat, till denna taklampa behöver du en LED-lampa med E27-sockel. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Diameter (cm)
58 cm
Höjd (cm)
32 cm
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Takkontakt (ingår ej)
Garanti
2 år
Produktfärg
Natur
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Lampakanay