Vigo Solcellslampa 2-Pack, 34cm LED
Sensor
Vigo Solcellslampa 2-Pack, 34cm LED
Vigo Solcellslampa 2-Pack, 34cm LED
  • Vigo Solcellslampa 2-Pack, 34cm LED
  • Vigo Solcellslampa 2-Pack, 34cm LED

Vigo Solcellslampa 2-Pack 34cm LED

rating Visa omdömen
Betyg: 4/5 - Antal omdöme: 1
11-616

149 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Diameter (cm)
10 cm
Höjd (cm)
34 cm
Effekt (Watt)
0,065W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Rostfritt stål
Färgtemperatur
Neutralvit
Livslängd
50000 h
Batterityp
AA
Sensor
Skymningssensor
PVC-Fri
Ja

Vigo består av ett 2-pack solcellslampor i rostfritt stål med kupa i vit akryl. Vigo gör sig perfekt vid gångstigen, eller placera de på valfritt ställe trädgården och få en härlig dekorationsbelysning som ger ifrån sig ett spridande neutralvitt ljus. 

Tänk på att placera lamporna i rikligt med direkt solljus så att batterierna (medföljer) laddas upp ordentligt. När batterierna är helt fulladdade lyser solcellslamporna ca 5 timmar under mörker. 

Denna solcellslampa är en av få som inte har en on/off-knapp. För att ladda upp batteriet fullt låter du batteriet vara i lampan på dagen då den får mycket solljus. Sedan tar du ut batteriet på natten, under 2-3 dagar, för att den ska laddas fullt. Efter denna processen kan du låta batteriet vara i dygnet runt och lampan kommer då ladda sig själv. 

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

  • Alla solcellslampor kommer olika uppladdade eftersom de laddas upp på fabriken för kvalitetskontroll. Denna laddningen försvinner många gånger innan lamporna hinner nå dig som kund men en del kan ha lite laddning kvar och därför kan vissa solcellslampor fungera direkt medan andra inte gör det. Därför är det viktigt att man laddar upp sin solcellslampan i 3 dagar innan man börjar använda den. 
  • Uppladdningen gör man genom att placera solcellslampan i fullt direkt solljus under dagen på ON (dagsljus är inte tillräckligt) och sedan slår man av den på OFF under kvällen för att inte förbruka den laddning som solcellslampan fått under dagen. Detta upprepar man sedan i 3 dagar och på 4:de dagen ska den ha gott om engergi för att sedan sköta sig själv. Om solcellslampan någon gång börjar lysa svagt eller inte alls är det bara att upprepa proceduren.
  • När mörkret faller tänds solcellslampan automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Solcellslampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. 
  • Något man även ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. Om lampan har rörelsesensor tänds den automatiskt vid rörelse i mörker, detta står då specificerat på produkten. 
  • Observera att solcellslampor kräver mycket solljus och fungerar som bäst under senvåren och på sommaren. Övriga perioder finns det ingen garanti för att solcellslampan kommer att lysa. 
  • Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Vi rekommenderar att man byter batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Här hittar hittar ni vårt stora utbud av solcellslampor: https://www.ljustema.se/156-solcellslampor

Klicka här för att lämna ett omdöme

Solcellslampa Elisabeth 2-Pack 0,065W
rating 4 5 0.5
Fina lampor med rejäl fot som sticks ner i marken

Prishistorik

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
10 cm
Höjd (cm)
34 cm
Effekt (Watt)
0,065W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Rostfritt stål
Färgtemperatur
Neutralvit
Livslängd
50000 h
Batterityp
AA
Sensor
Skymningssensor
PVC-Fri
Ja