Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing
Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing
Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing
  • Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing
  • Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing

Hubble Skrivbordslampa 45cm Mässing

rating Inga omdömen
34-370

1 495 kr

(inkl. moms)

2024-02-02
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Bordslampan Hubble, från välkända Globen Lighting, är en perfekt läslampa att placera på arbetsbordet eller på sängbordet. Det riktbara lamphuvudet gör att du lätt kan vinkla riktningen på ljuset och armen är ledad vilket gör att du kan höja och sänka lampan efter eget önskemål. 

Denna läslampa är gjord i mässingsfärgad metall med en borstad finish. Det smala lamphuvudet har en räfflad finish som ger lampan karaktär och en extra stilren look. Hubble har 2 meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat, till denna skrivbordslampa behöver du en ljuskälla i LED med GU10-sockel. Komplettera med någon av våra LED-ljuskällor som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Globen Lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Globen Lighting är ett svenskt belysningsföretag som grundades 1983 och har sedan dess lyst upp många hem. Deras trendsättande sortiment formges till större del in-house och grunden i deras formgivning bygger på ett modernt, spännande och kreativt formspråk. Deras sortiment har en bred variation både vad gäller stil och funktion, vilket skapar något för alla.

Längd/Bredd (cm)
33 cm
Höjd (cm)
45 cm
Djup (cm)
16 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 28W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall