Scala Lampskärm Classico Vit 32cm
  • −7%

PRISMATCHAD

Scala Lampskärm Classico Vit 32cm

Scala Lampskärm 32cm Classico Vit

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
Denna produkt är prismatchad
30-560

418 kr 449 kr −7%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
32/23 cm
Höjd (cm)
23 cm
Djup (cm)
18/14 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Material
Bomull

Scala lampskärm från välkända Pr Home är en kvadratisk och konisk lampskärm i ett härligt linnetyg.

Scala lampskärm fästes med ringfäste avsett för E27-sockel. Skulle det vara så att du har en tak, golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha lampan med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under "Tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Scala Lampskärm 32cm Classico Vit
rating 5 5 0.5
Så snygg och mysigt sken! Sitter perfekt på vår lampfot.
Scala Lampskärm 32cm Classico Vit
rating 5 5 0.5
Passade utmärkt till min golvlampfot och så var den ju snygg...

Prishistorik

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
32/23 cm
Höjd (cm)
23 cm
Djup (cm)
18/14 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Material
Bomull