Blokhus Pollare 92cm E27 IP54 Koppar
Blokhus Pollare 92cm E27 IP54 Koppar

Blokhus Pollare 92cm E27 Koppar IP54

rating Inga omdömen
25-746

3 299 kr

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Blokhus pollare, från danska Nordlux, är en tidlös pollare i koppar med kupa i klarglas. De tre skärmarna runt glaskupan avbländar ljuset och gör att du får en behaglig ljusspridning. Blokhus pollare passar perfekt för att belysa trädäcket, rabatter eller trädgårdsgångar och hjälper dig att skapa en inbjudande och vackert upplyst utomhusmiljö.

Denna pollare har en IP54-klassning och är väl anpassad för utomhusbruk och då den är gjord i koppar funkar den även bra i aggressiva miljöer, så som kustnära områden. Du monterar pollaren genom att skruva den direkt i ett fast underlag, så som marksten eller trädäck.  

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Tips! Välj en ljuskälla med inbyggd ljussensor så tänds och släcks lampan automatiskt när det blir mörkt respektive ljust. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Höjd (cm)
92 cm
Specialmått (cm)
Skärm Ø: 22 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP54
Garanti
15 år
Färgkategori
Koppar
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Koppar/Glas
Glaskolv
Klar
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)