Tage Plafond 50cm Vit
  • −32%
Tage Plafond 50cm Vit

Tage Plafond 50cm Vit

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
13-152

1 699 kr 2 499 kr −32%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Superfina Tage plafond från Pholc är en modern klassiker i vacker design och utförande av högsta klass! Kombinationen av metall och klarglas är verkligen tidlös och dess häftiga design gör att Tage plafond passar i hemmets alla rum, så väl i hallen som i köket.

Tage plafond i vitt har en matt finish och 6 snygga glober i klarglas.

Ljuskällor säljes separat, till denna plafond behöver du sex stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Diameter (cm)
50 cm
Höjd (cm)
29 cm
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas