Byrå Svart
Byrå Svart

Frame Byrå 110cm Svart/Spegelglas

rating Inga omdömen
62-439

11 489 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Frame byrå från AG Home & Light är en stilfull, modern och praktisk möbel tillverkad av MDF och spegelglas. Byrån har generöst med förvaringsutrymme och är perfekt för att organisera och förvara dina kläder, accessoarer eller andra föremål.

Dess spegelglasfronter ger den en extra touch av elegans samtidigt som de reflekterar ljuset och skapar en känsla av rymd i rummet.

Klicka här för att lämna ett omdöme

AG Home & Light

AG Home & Light är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på att skapa eleganta och stilfulla inredningsprodukter för hemmet. Med en passion för design och kvalitet strävar AG Home & Light efter att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som förhöjer inredningen och skapar en trivsam atmosfär i varje rum.

Varumärket AG Home & Light är känt för sin expertis inom belysning och speglar. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter som golvlampor, taklampor, vägglampor och väggspeglar. Varje produkt är noggrant utformad med fokus på detaljer, materialval och estetiskt tilltalande design.

AG Home & Light strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. De använder sig av noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras standarder. Deras engagemang för kvalitet återspeglas också i de generösa garantivillkor som erbjuds på deras produkter.

Med sitt breda sortiment och fokus på stil, kvalitet och funktionalitet har AG Home & Light blivit en föredragen partner för inredningsentusiaster och professionella inredare. Deras produkter är populära både för privat användning och inom kommersiella projekt.

Oavsett om du letar efter att förnya ditt hem eller skapa en inbjudande atmosfär i en professionell miljö, kan du lita på AG Home & Light för att leverera produkter av högsta kvalitet som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av stil och elegans.

Längd/Bredd (cm)
110 cm
Höjd (cm)
90 cm
Djup (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Spegelglas/Svart
Färgkategori
Svart
Material
Mdf/Spegelglas
Ursprungsland
Kina