Byrå Manchester
  • −46%
Byrå Manchester
Byrå Manchester
  • Byrå Manchester
  • Byrå Manchester

Mirror Byrå 80cm Spegelglas

rating Inga omdömen
62-412

3 747 kr 6 939 kr −46%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
80 cm
Höjd (cm)
80 cm
Djup (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Spegelglas
Material
Mdf/Spegelglas
Ursprungsland
Kina

Mirror från AG Home & Light är en elegant och praktisk möbel som kommer att ge en stilfull touch till ditt hem. Med sina mått på 80 cm i längd/bredd, 80 cm i höjd och 40 cm i djup, erbjuder byrån gott om förvaringsutrymme.

Byrån har en stilren design med en ram av spegelglas som tillför en lyxig och glamorös estetik. Den är tillverkad av en kombination av MDF och spegelglas som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

AG Home & Light

AG Home & Light är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på att skapa eleganta och stilfulla inredningsprodukter för hemmet. Med en passion för design och kvalitet strävar AG Home & Light efter att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som förhöjer inredningen och skapar en trivsam atmosfär i varje rum.

Varumärket AG Home & Light är känt för sin expertis inom belysning och speglar. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter som golvlampor, taklampor, vägglampor och väggspeglar. Varje produkt är noggrant utformad med fokus på detaljer, materialval och estetiskt tilltalande design.

AG Home & Light strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. De använder sig av noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras standarder. Deras engagemang för kvalitet återspeglas också i de generösa garantivillkor som erbjuds på deras produkter.

Med sitt breda sortiment och fokus på stil, kvalitet och funktionalitet har AG Home & Light blivit en föredragen partner för inredningsentusiaster och professionella inredare. Deras produkter är populära både för privat användning och inom kommersiella projekt.

Oavsett om du letar efter att förnya ditt hem eller skapa en inbjudande atmosfär i en professionell miljö, kan du lita på AG Home & Light för att leverera produkter av högsta kvalitet som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av stil och elegans.

Längd/Bredd (cm)
80 cm
Höjd (cm)
80 cm
Djup (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Spegelglas
Material
Mdf/Spegelglas
Ursprungsland
Kina