Lampbord Square
  • −43%
Lampbord Square
Lampbord Square
Lampbord Square
  • Lampbord Square
  • Lampbord Square
  • Lampbord Square

Square Sidobord 70cm Svart

rating Inga omdömen
62-385

991 kr 1 739 kr −43%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
70 cm
Djup (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
Järn/Glas
Ursprungsland
Kina

Square sidobord från AG Home & Light är ett stilfullt sidobord tillverkad av högkvalitativt järn och glasmaterial, erbjuder sidobordet både hållbarhet och stabilitet. Järnramen ger stadga och styrka, medan glasplattan ger en stilren och elegant yta att placera föremål på.

Sidobordet kommer i en elegant svart färg, vilket ger en tidlös och modern estetik. Den svarta nyansen gör det enkelt att matcha med olika inredningsstilar och färgteman.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

AG Home & Light

AG Home & Light är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på att skapa eleganta och stilfulla inredningsprodukter för hemmet. Med en passion för design och kvalitet strävar AG Home & Light efter att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som förhöjer inredningen och skapar en trivsam atmosfär i varje rum.

Varumärket AG Home & Light är känt för sin expertis inom belysning och speglar. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter som golvlampor, taklampor, vägglampor och väggspeglar. Varje produkt är noggrant utformad med fokus på detaljer, materialval och estetiskt tilltalande design.

AG Home & Light strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. De använder sig av noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras standarder. Deras engagemang för kvalitet återspeglas också i de generösa garantivillkor som erbjuds på deras produkter.

Med sitt breda sortiment och fokus på stil, kvalitet och funktionalitet har AG Home & Light blivit en föredragen partner för inredningsentusiaster och professionella inredare. Deras produkter är populära både för privat användning och inom kommersiella projekt.

Oavsett om du letar efter att förnya ditt hem eller skapa en inbjudande atmosfär i en professionell miljö, kan du lita på AG Home & Light för att leverera produkter av högsta kvalitet som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av stil och elegans.

Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
70 cm
Djup (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
Järn/Glas
Ursprungsland
Kina