Ray Vägglampa Svart/nickel

rating Inga omdömen
21-108

1 399 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Ray är en stilren och funktionell vägglampa, från välkända Care Of Bankeryd. Stommen är gjord av svartlackerad metall med detaljer i nickel med en lätt slipad finish. Lamphuvudet är vridbart och ställbart så att du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Ray är en perfekt vägglampa att ha som läslampa intill sängen eller i läshörnan intill favoritfåtöljen och är även en snygg inredningsdetalj. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
36 cm
Höjd (cm)
53 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
1x5W
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Nickel
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
GU10

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!