Lamppropp, Ojordad
Lamppropp, Ojordad

Lamppropp, Ojordad

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
13-118

69 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Ojordad lamppropp med sidointag. Kopplas in med en ojordad kabel genom att skruva av skruvarna. Om du även behöver köpa till lamputtag så finner du passande under "Tillbehör". 

Montering av takkontakt

Den 1 april 2019 kom den nya EU-standarden med nya regler för takkontakter och takuttag till taklampor. Det är en standard som gäller inom hela EU vilket innebär att det aldrig följer med en takkontakt när du köper en ny taklampa, vilket det väldigt ofta gjorde tidigare.

Lamptillverkarna vet helt enkelt inte vilken standard på lamputtag du som kund har, och kan därför inte skicka med någon lampkontakt som garanterat passar hos dig. Tänk därför på att du behöver köpa till en lamppropp som passar dina takuttag när du köper en ny taklampa. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Motsvarar förväntningarna
rating 5 5 0.5
Snabb lev

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit