Ester Lampfot 43cm Svart
Ester Lampfot 43cm Svart
Ester Lampfot 43cm Svart
Ester Lampfot 43cm Svart
Ester Lampfot 43cm Svart
Ester Lampfot 43cm Svart
  • Ester Lampfot 43cm Svart
  • Ester Lampfot 43cm Svart
  • Ester Lampfot 43cm Svart

Ester Lampfot 43cm Svart

rating Inga omdömen
55-839

449 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Den nätta lampfoten Ester från välkända Aneta har en minimalistisk och stilren design som passar in i de flesta hem. Ester har en bottenplatta som står på tre kulformade tassar vilket skapar ett elegant och luftigt intryck.

Levereras med en 1,4m lång anslutningskabel med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Lampskärm och ljuskälla köpes separat, se passande förslag under tillbehör.

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Klicka här för att lämna ett omdöme

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
43 cm
Djup (cm)
11 cm
Sladdlängd (m)
1,4 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)