Casagrande Lampfot 54cm Svart
Casagrande Lampfot 54cm Svart
Casagrande Lampfot 54cm Svart
  • Casagrande Lampfot 54cm Svart
  • Casagrande Lampfot 54cm Svart

Casagrande Lampfot 54cm Svart

rating Inga omdömen
54-831

2 679 kr

(inkl. moms)

Skickas vecka 32
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
54 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E27
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Material
Keramik

Är du ute efter en riktigt maffig lampfot? Då är vackra Casagrande, från välkända Hallbergs, något för dig. Casagrande är en svensktillverkad lampfot tillverkad i keramik med en matt och kornig finish. Varje lampfot är handgjord vilket gör alla exemplar unika. Med sina vackra former blir denna lampfot en iögonfallande inredningsdetalj i hemmet!

Lampfoten har E27-sockel och matchas då med lampskärm som har fäste E27-ring eller klofäste. Casagrande levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Komplettera med valfri lampskärm och ljuskälla för att få en komplett bordslampa.

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Hallbergs

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
54 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E27
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Material
Keramik