Kurnos 20 FASAD Galv.
  • −5%
Kurnos 20 FASAD Galv.
Kurnos 20 FASAD Galv.
Kurnos 20 FASAD Galv.
Kurnos 20 FASAD Galv.
Kurnos 20 FASAD Galv.
Kurnos Vägglampa E14 IP54 Galvaniserat Stål
  • Kurnos 20 FASAD Galv.
  • Kurnos 20 FASAD Galv.
  • Kurnos 20 FASAD Galv.

Kurnos Vägglampa E14 Galvaniserat Stål IP54

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
37-107

683 kr 719 kr −5%

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Kurnos vägglampa, från välkända Nordlux, är en modern och stilfull vägglampa med snygga detaljer. De rena och enkla linjerna ger ett minimaliskt intryck och de runda skärmarnas former skapar ett bländfritt och mjukt ljussken. Denna tidlösa vägglampa är i galvaniserat stål och tål därav hårda klimat så som längs kustområden. Nordlux erbjuder även 15 års garanti på materialet och omfattar då rostangrepp som bildat hål i metallen. Övrig garanti är på 2 år. Kurnos har IP-klassning 54 och monteras genom att skruva upp den direkt mot väggen samt ansluts med fast installation (230V).

Ljuskälla säljes separat, till denna spotlight behöver du en styck ljuskälla med E14-sockel. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
18 cm
Djup (cm)
26 cm
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP54
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall