Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserad
Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserad
Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserad
  • Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserad
  • Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserad

Torino Halvmånelampa Liten Galvaniserat Stål IP23

rating Inga omdömen
35-281

379 kr

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Torino är en klassisk och prisvärd vägglampa från välkända Konstsmide.

Denna stilrena och högkvalitativa vägglampa i halvmånemodell är tillverkad av galvaniserat stål med lättfrostat akrylglas. Ljusspridning nedåt som skapar en behaglig och trivsam ljusbild på fasaden.

Låt Torino lysa upp din entré, husfasad, mur eller ditt garage och skapa en snygg och välkomnande känsla. Stilren och dekorativ, den ultimata vägglampan!

Smidig montering på önskat underlag då armaturen har nyckelhålsupphäng för att fästa skruvar samt kabelgenomföring på baksidan, installation med 230V.

Utöver design- och funktionsmässiga kvalitéer har Torino Vägglampa även utförande av högsta kvalitet. Därför ger Konstsmide hela 2 års garanti på produkten.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Tillbehör."

Klicka här för att lämna ett omdöme

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Längd/Bredd (cm)
20 cm
Höjd (cm)
10 cm
Djup (cm)
11 cm
Effekt (Watt)
Max 25W
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP23
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Galvaniserat Stål
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Frostat akrylglas