Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
  • −20%
Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
  • Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
  • Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt
  • Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt

Tyra Kuddfodral 40x60cm Asfalt

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
54-481

367 kr 459 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Tyra kuddfodral från Svanefors är ett härligt kuddfodral i storleken 40x60cm och är tillverkat av 100% kraftig bomullskvalitet. Kuddfodralet har ett vackert garnfärgat randigt mönster försedd med dragkedja i nederkanten.

Tvättråd: Tyra kuddfodral får ej kemtvättas. Kuddfodralet ska tvättas i 30°C maskintvätt och får ej användas med klor. Kuddfodralet får inte torktumlas men går bra att stryka med strykjärn på mellanhög temperatur.

Tips! Om du vill att din kudde ska se välfylld ut så rekommenderar vi att man väljer en innerkudde som är en storlek större än själva kuddfodralet. Vill du att den ska passa perfekt, väljer du självklart samma storlek på både innerkudde och kuddfodral.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
60 cm
Höjd (cm)
40 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Gråsvart
Färgkategori
Grå
Material
100% Bomull
Färgmönster
Randigt/Rutigt
Ursprungsland
Indien