Mona Kuddfodral 45x45cm Brun
  • −74%

PRISMATCHAD

Mona Kuddfodral 45x45cm Brun
Mona Kuddfodral 45x45cm Brun
  • Mona Kuddfodral 45x45cm Brun
  • Mona Kuddfodral 45x45cm Brun

Mona Kuddfodral 45x45cm Brun

rating Inga omdömen
Denna produkt är prismatchad
54-428

151 kr 579 kr −74%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Brun
Material
100% Polyester
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Kina

Mona kuddfodral från Svanefors är ett vackert kuddfodral i lapptäcksteknik i veganskt skinn med enfärgad baksida. Kuddfodralet är 45x45cm och är försedd med dragkedja i nederkanten.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Robin kuddfodral kan kemtvättas alternativt tvättas i 40°C skonsam tvätt. Får ej tvättas med klorblekning eller styrkas med strykjärn. Tål att torktumlas vid låg temperatur.

Behöver du köpa till en innerkudde finner du passande förslag under "Tillbehör" Tips! Om du vill att din kudde ska se välfylld ut så rekommenderar vi att man väljer en innerkudde som är en storlek större än själva kuddfodralet. Vill du att den ska passa perfekt, väljer du självklart samma storlek på både innerkudde och kuddfodral.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Brun
Material
100% Polyester
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Kina