Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd
Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd
Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd
  • Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd
  • Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd

Jingle Kuddfodral 35x50cm Röd

rating Inga omdömen
54-381

349 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Jingle kuddfodral från Svanefors är ett härligt och juligt kuddfodral med tryck "Jingle all the way". Kuddfodralet är försett med dragkedja i underkanten.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Kuddfodralet frå inte kemtvättas utan får endast handtvättas. Får ej tvättas med klorblekning. Kuddfodralet får inte torktumlas och får inte styrkas med strykjärn.

Behöver du köpa till en innerkudde finner du passande förslag under "Tillbehör" Tips! Om du vill att din kudde ska se välfylld ut så rekommenderar vi att man väljer en innerkudde som är en storlek större än själva kuddfodralet. Vill du att den ska passa perfekt, väljer du självklart samma storlek på både innerkudde och kuddfodral.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
50 cm
Höjd (cm)
35 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Röd
Material
45% Polyester, 26% Viskos, 16% Linne
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Kina