Margit Kuddfodral Puder 45x45cm
Margit Kuddfodral Puder 45x45cm
Margit Kuddfodral Puder 45x45cm
  • Margit Kuddfodral Puder 45x45cm
  • Margit Kuddfodral Puder 45x45cm

Margit Kuddfodral Puder 45x45cm

rating Inga omdömen
51-912

329 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Kuddfodral i fuskpäls, med dragkedja i nederkant. Mått 45x45cm. Innerkudde köpes separat. För ett välfyllt utseende köp gärna en innerkudde som är något större, ca 50x50cm. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Tål ej vattentvätt Klorblekmedel får ej användas Kan ej torktumlas Kan ej strykas Kan ej kemtvättas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Fuskpäls (Veganskt)
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Puderrosa
Färgkategori
Rosa
Material
70% Polyakryl, 30% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina