Calgary Konstgran 250cm
Calgary Konstgran 250cm
Calgary Konstgran 250cm
  • Calgary Konstgran 250cm
  • Calgary Konstgran 250cm

Calgary Konstgran 250cm

rating Inga omdömen
11-334

7 149 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Calgary är en lyxig konstgran i grönt, från Star Trading, med en höjd på 2,5 meter. Denna ståtliga gran passar perfekt för dig som vill ha en stor och fyllig konstgran! 

Denna modell är gjord i PVC och har blandade tippar i modellerna "Arrow Tip" samt "Round Tip". Granen har rikligt med grenar, mindre kvistar och mycket barr - allt för att du ska få en så tät och fyllig konstgran som möjligt. När alla grenar är fullt uppfällda och alla grenar och barr helt uppfluffade har granen en diameter på 160 cm på bredaste stället. Calgary konstgran är med andra ord en maffig gran som passar utmärkt i större utrymmen, både inomhus och utomhus. 

Grenarna är permanent fastsatta på stammen och fälls enkelt ner vid montering, även så kallat "Paraplyträd". Läs mer om barrtyp och konstruktion nedan. Denna gran har fyra sektioner som enkelt sätts ihop med varandra vid montering. Ett stativ i metall medföljer så att granen står stabilt. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
160 cm
Höjd (cm)
250 cm
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Färgkategori
Grön
Material
Plast/Metall