Klang Julstjärna Klar Större

Klang Julstjärna Klar

19-411

Ny

499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina julstjärnan Klang från Markslöjd är gjord i vackert klarglas med kromfärgade detaljer. Detta är en modern juldekoration där ljuskällan är i fokus. Vi rekommenderar att du väljer en dekorativ ljuskälla för ett riktigt toppresultat! Stjärnan är vacker att ha ståendes som en dekorationsbelysning i fönsterkarmen, i en bokhylla eller på ett sidobord. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd för bästa resultat! Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)32 cm
Höjd (cm)30 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgKlar
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.