Rolty Gardinkappa Polyestertyg Metervara med kanal Svart 30cm
Rolty Gardinkappa Polyestertyg Metervara med kanal Svart 30cm

Rolty Gardinkappa Polyestertyg Metervara med kanal Svart 30cm

rating Inga omdömen
52-302

39 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 10.

Liknande produkter

OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 40 grader skontvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Skira
Höjd (cm)
30 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina