Uptown Fönsterlampa Med Blomkruka Större

Uptown Fönsterlampa Med Blomkruka

23-067

Ny

999 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/07/15

Mer information

Industriella Uptown fönsterlampa, från välkända PR Home, är en hängande pendel med blomkruka och plats för ljuskälla. Stommen är gjord av svart metall och krukan har en rustik finish av antikmässing.

Blomkrukan har en diameter på 17cm i överkant och en höjd på 15cm.

Placera Uptown i köket med kryddgrönt eller som en mysig dekoration i hall eller vardagsrum. Levereras med 3,5 m sladd med stickkontakt för vägguttag och 80 cm kedja för säkert upphäng.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Specifikationer

Bredd27 cm
Höjd57 cm
Djup16 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.