Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige
Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige
Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige
  • Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige
  • Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige

Robin Gardin 140x250cm 2-pack Beige

rating Inga omdömen
54-450

1 959 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Robin gardin 2-pack från Svanefors är ett par vackra gardiner. Randen är garnfärgad vilket gör att den håller sig bra efter tvätt samt att baksidan är lika fin som framsidan.. Gardinerna har multiband i ovankant, fållade långsidor och overlocksöm i nederkant. Måttet på varje gardin är 140x250cm. Multibandet är en flexibel lösning som gör att gardinen kan hängas upp antingen med fingerkrokar, räkor eller direkt på en stång beroende på vilken typ av veck och vilket fall du vill ha på gardinen.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Gardinerna går att kemtvättas eller tvättas i 40°C maskintvätt. Får ej tvättas med klorblekmedel. Gardinerna får inte torktumlas men går bra att strykas med strykjärn på mellanhög temperatur.

Tips! Använd snabbfållningsband för att få rätt längd på gardinen. Se under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Höjd (cm)
250 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Beige
Material
100% Bomull
Färgmönster
Randigt/Rutigt
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
200 g/m2