Skärm organza 30cm Champagne
Skärm organza 30cm Champagne
Skärm organza 30cm Champagne
  • Skärm organza 30cm Champagne
  • Skärm organza 30cm Champagne

Organza Lampskärm Ø30cm Champagne

rating Inga omdömen
58-718

379 kr

(inkl. moms)

Skickas vecka 31
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
30 cm
Höjd (cm)
22 cm
Djup (cm)
30 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Champagne
Färgkategori
Beige
Material
Organza

Organza lampskärm från Oriva är av organza tyg som är ett tunt, fintrådigt och glest tyg. Lampskärm fästes med ringfäste avsett för E27- sockel.

Skulle det vara så att du har en tak, golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha den med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under "Tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Oriva

Oriva grundades 1967 i småländska Bredaryd. Deras sortiment omfattar prisvärd och funktionell belysning för både inom- och utomhusbruk.

Längd/Bredd (cm)
30 cm
Höjd (cm)
22 cm
Djup (cm)
30 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Champagne
Färgkategori
Beige
Material
Organza