Frable Doftljus Agave Ø7cm
Frable Doftljus Agave Ø7cm

Frable Doftljus Agave Ø7cm

rating Inga omdömen
52-908

399 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Material
Marmor/Sojavax

Frable doftljus Agave från Blomus har en utvald komposition av aromer med en diskret och långvarig doft. Den stilfulla ljushållaren är av marmor i färgen Magnet och ingår i kollektionen Frable som har många olika härliga dofter för hemmet. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den härliga doften Agave håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Material
Marmor/Sojavax