Annie Lampskärm Svart 25cm
  • −8%

PRISMATCHAD

Annie Lampskärm Svart 25cm

Annie Lampskärm Ø25cm Svart

rating Inga omdömen
Denna produkt är prismatchad
57-828

643 kr 699 kr −8%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
34 cm
Specialmått (cm)
25/21 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
100% Bomull
Ursprungsland
Estland

Annie lampskärm från PR Home är en cylinderformad lampskärm i ett bomullstyg. Skärmen har rullade kanter och invikt skarv som skapar en lyxig känsla av gediget hantverk. Lampskärmen har även ett vitt laminat på insidan som ger ett fint sken när lampan är tänd.

E27-ringfäste som sitter 4 cm från botten.

Skulle det vara så att du har en golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha lampan med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under tillbehör.

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
34 cm
Specialmått (cm)
25/21 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
100% Bomull
Ursprungsland
Estland