Erica Lampskärm Ø19cm Svart
Erica Lampskärm Ø19cm Svart
Erica Lampskärm Ø19cm Svart
Erica Lampskärm Ø19cm Svart
Erica Lampskärm Ø19cm Svart
  • Erica Lampskärm Ø19cm Svart
  • Erica Lampskärm Ø19cm Svart
  • Erica Lampskärm Ø19cm Svart
  • Erica Lampskärm Ø19cm Svart

Erica Lampskärm Ø19cm Svart

rating Inga omdömen
55-104

499 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Vackra Erica lampskärm från Watt & Veke är en elegant cylinderformad lampskärm tillverkad av en mix mellan bomull och polyester med vackert guldig insida. Lampskärmen har invävda trådar av guld som avger en glittrig finish.

Lampskärm fästes med ringfäste avsett för E27-sockel. Skulle det vara så att du har en golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha lampan med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under "Tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln!  

Klicka här för att lämna ett omdöme

Watt & Veke

Diameter (cm)
19 cm
Höjd (cm)
18 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Guld
Färgkategori
Grå
Material
Bomull/polyester