Magic Bordslampa E27 9cm Krom/Svart Större

Magic Bordslampa E27 9cm Krom/Svart

23-672

Ny

239 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Lampfot i krom med svart träram och E27 sockel. Kombinera lampfoten med en snygg ljuskälla för ett modernt utseende. Gör sig väldigt bra på bordet och i fönstret. Höjden är 9 cm. 

Ljuskällan säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)15 cm
Höjd (cm)9 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdSvart
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareJa
EnergiklassA++ - E
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.