Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
  • Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
  • Pagod Adventsljusstake 48cm Vit
  • Pagod Adventsljusstake 48cm Vit

Pagod Adventsljusstake 48cm Vit

rating Inga omdömen
55-039

829 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Pagod adventsljusstake från Star Trading är en 5-armad ljusstake tillverkad av trä. Den unika och eleganta formen är skapad av designern Charlotte Falck. Formen på denna vackra adventsljusstake påminner om en gran och med sina 5 ljuskällor lyser ljusstaken stämningsfullt och skapar en fantastisk julstämning i hemmet! Ljusstaken levereras komplett

Denna adventsljusstake levereras med 1,8 meter lång anslutningskabel och stickkontakt för vägguttag.

Ljusstaken levereras komplett med ljuskällor. Önskar du köpa reservlampor så finner du passande modell under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
47,5 cm
Djup (cm)
8 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
15W
Sockel
E10
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Ja
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer
Färgtemperatur
Klar
Antal lampor
5