Golvvärmetermostat, Analog, N-Comfort TR+
Golvvärmetermostat, Analog, N-Comfort TR+

Golvvärmetermostat, Analog, N-Comfort TR+

rating Inga omdömen
59-899

1 539 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Färg
Vit
Spänning
230V
Brytare
2-polig
Belastning
16A
Kapslingsklass
IP21
N-Comfort TR+ — Nexans nya unika Bluetooth- och ekodesign godkända golvvärmetermostat, som konfigureras via N-Comfort-appen. Nexans N-Comfort-app finns att ladda ner från Google Play & App Store.

Ingen programmering krävs vid uppstart, utan vid första igångsättningen känner termostaten av om golvgivare eller rumsgivare (inbyggd) är inkopplad och anpassar sig efter detta samt väljer standardinställningar som finns förprogrammerade i termostaten.

Termostaten styrs med ratten (C°) och vid behov en extern brytare 230V för att aktivera ekotemperaturen (19°C som standard).

Med N-Comfort appen (Android/iOS) kan du se de senaste temperatur och energiförbrukningar. Du kan också justera samtliga inställningarna (ändra golvgivarvärden mm) och göra ett veckoprogram (Natt/dag sänkningar). Appen kan skapa rapporter som du att skickas med e-post. Nexans-symbolen visas på termostaten då den är uppkopplad till appen.

Inbyggd rumsgivare, extern golvgivare NTC. Extern styrning: 230V, 50Hz (vid behov, för Eco-temperatur). Levereras med ram för Schneider Exxact (vit).

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Färg
Vit
Spänning
230V
Brytare
2-polig
Belastning
16A
Kapslingsklass
IP21