Nordmount Träskruv 5x32, Svart
  • Nyhet
Nordmount Träskruv 5x32, Svart

Nordmount Träskruv 5x32, Svart

rating Inga omdömen
68-149

809 kr

(inkl. moms)

Pris per förpackning

Skickas inom 2-5 vardagar
Benämning
NM Wood Screw
Färg
Svart
Typ
50320302
Korrosivitetsklass
C4
Antal/förp
300
Varumärke
Nordmount
Gänga (ØxL)
5x32 mm
Beskrivning
Träskruv 5x32
Nordmount infästningssystem för solpaneler:
Nordmount har utvecklat ett infästningssystem för solcellspaneler. Infästningssystemet är beräknat och testat för att klara tuffa vind- och snöförhållanden – idealt för vårt nordiska klimat! Systemet passar alla tak och alla typer av solcellspaneler. Produkterna tillverkas i stål och är ytbehandlade med ZM310, ett modernt och miljövänligt material med extremt goda korrosionsegenskaper. Materialet är klassat för C4, vilket innebär att montage kan utföras på extra utsatta ställen.

NM Wood Screw är av hög kvalitet och ger en säker infästning i råspont och kabelskydd. Skruven är tillverkad av ett starkt och hållbart material med C4-klassad ytbehandling, vilket ger den en lång livslängd i vårt nordiska klimat. Specialspets för att undvika sprickbildning i råspont och träfasad. Tillverkad i ett starkt hållbart stål med korrosionsklass C4 för nordiska klimat. Kan användas i både råspontsfästet NM Hyper Meta och kabelskydd. Finns i fyra olika färger, anpassat efter färg på kabelskyddet.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Benämning
NM Wood Screw
Färg
Svart
Typ
50320302
Korrosivitetsklass
C4
Antal/förp
300
Varumärke
Nordmount
Gänga (ØxL)
5x32 mm
Beskrivning
Träskruv 5x32