Andningsskydd 3M 4279+, FFP3
Andningsskydd 3M 4279+, FFP3
Andningsskydd 3M 4279+, FFP3
  • Andningsskydd 3M 4279+, FFP3
  • Andningsskydd 3M 4279+, FFP3

Andningsskydd 3M 4279+, FFP3

rating Inga omdömen
54-606

1 299 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 1-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Underhållsfri halvmask för användning i farliga industriella miljöer. Ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri. Ger FFABEK1P3 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar.
Konstruerat för att passa de flesta skyddsglasögon. Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport.

3M 4279+ är en underhållsfri halvmask med integrerade filter för användning i farliga industriella miljöer. En vidareutveckling av 3M:s mest populära underhållsfria återanvändbara halvmask, som är utformad för att underlätta andningen. Skaffa ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med 3M™ halvmask 4279+. En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning. Andningsskyddet har en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri, och ger FFABEK1P3 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar. Den lätta, välbalanserade designen har en centralt placerad utandningsventil som hjälper till att reducera uppbyggnad av värme och fukt, så att du kan jobba bekvämt även under varma och fuktiga förhållanden.

De integrerade filtren är underhållsfria, så använd helt enkelt tills ditt utbytesschema indikerar att ett byte krävs eller filtren är igensatta, och kassera sedan. En justerbar huvudställning passar många olika huvudformer och storlekar, och nackbanden är enkla att fästa. Den låga profilen hindrar inte ditt perifera synfält, och två stora filter bestående av bundet kol ger lågt andningsmotstånd. FFABEK1P3 R D tillhandahåller skydd mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, oorganiska ångor och sura gaser och ammoniak upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1 000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 50 x Hgv för partiklar.

EGENSKAPER
Effektivt och bekvämt skydd mot organiska ångor, oorganiska ångor, sura gaser och skadliga partiklar
En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning
Lätt, välbalanserad design med låg profil
Integrerade filter gör att det är användningsklart och underhållsfritt
Mjuk ansiktstätning med god passform, tillverkad av präglade, allergivänliga material
Justerbar huvudställning och nackband som är lätta att fästa
Centralt placerad utandningsventil hjälper till att motverka uppbyggnad av värme och fukt under varma och fuktiga förhållanden
FFABEK1P3 R D tillhandahåller skydd mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, oorganiska och sura gaser och ammoniak upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1 000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 50 x Hgv för partiklar
Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport
Mer än 30% lägre andningsmotstånd
Överträffar enligt utförda tester kraven i CE-standarden beträffande andningsmotstånd

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Skyddsklass
ABEKP3