Hörselkåpa, 3M Peltor X2A, Hjässbygel
Hörselkåpa, 3M Peltor X2A, Hjässbygel

Hörselkåpa, 3M Peltor X2A, Hjässbygel

rating Inga omdömen
54-597

819 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
Dämpning
SNR 31 (94-105dB)
Utförande
Hjässbygel
3M™ Peltor™ Hörselkåpor X2A är slimmade dubbelgjutna hörselkåpor som ger effektivt skydd och är kompatibla med övrig skyddsutrustning. Hörselkåporna sänker bullernivån med upp till 31dB, har mjuka och breda dämptätningsringar och stort utrymme inuti kåporna för att minska värmeuppbyggnad. Hjässbygeln är elektriskt isolerad.
Hörselkåpor som ger effektivt hörselskydd och ökad komfort. Hörselkåporna sitter bekvämt med ett skonsamt tryck och har en låg vikt. De är utformade för att skydda mot bullernivåer på 94-105dB och sänker bullernivån med upp till 31dB. Mjuka och breda tätningsringar minskar trycket runt öronen och förbättrar komfort och slitstyrka och den elektriskt isolerade hjässbygeln fördelar trycket jämnt över huvudet. Stort utrymme inuti kåporna minimerar fukt- och värmeansamling. Den dubbelgjutna slimmade designen gör hörselkåporna kompatibla med övrig personlig skyddsutrustning, som skyddsglasögon och andningsskydd från 3M, vilket underlättar användning och efterlevnad av föreskrifter.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Dämpning
SNR 31 (94-105dB)
Utförande
Hjässbygel