Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart
Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart
Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart
  • Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart
  • Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart

Roar Spotlight LED 3000K 550lm 7W IP23 Svart

rating Inga omdömen
55-227

259 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Roar är en diskret inbyggnadsbar spotlight i vitt, från danska varumärket Nordlux. Denna spotlight är vinklingsbar så att du enkelt ska kunna rikta ljuset efter eget önskemål och behov.

Med sin IP23-klassning passar Roar spotlight lika bra inomhus så som i kök eller hall, som utomhus i takutsprånget eller i carporten. För att fälla in denna spotlight behöver du ett hål med hålstorlek Ø6,8 cm och ett inbyggnadsdjup på minst 7 cm. Spotlightens front har en diameter på 8,5 cm och den placeras enkelt i hålet med hjälp av fjädrade vingar som håller spotlighten på plats.

Varje spotlight levereras komplett med ett eget drivdon där du enkelt ansluter direkt med 230V och parallellkopplar vidare till nästa spot, om du önskar sätta fler än en styck. Denna spotlight är anpassad för att monteras direkt i isolering.

Med sin inbyggda ljuskälla i LED utsöndrar den inte värme, har låg energiförbrukning och riktigt lång livslängd. Ljusstyrkan på 550 lm motsvarar ca 60W glödljus och med en färgtemperatur på 3000K avger den ett varmvitt ljussken och eftersom ljuskällan är dimbar justerar du enkelt ljusstyrkan efter eget önskemål med din LED-anpassade dimmer*

Denna spotlight är inte bara funktionell och diskret, den är även tillverkad av komponenter i högsta kvalitet därför ger Nordlux dig hela 5 års garanti på spotlightens inbyggda ljuskälla i LED.

* Alla LED-dimrar är inte kompatibla med alla dimbara LED-lampor. Rådgör med din elektriker för att testa och hitta en dimmer som passar lampan samt dina behov och önskemål.

Att dimra LED

Att dimra en LED-lampa ställer lite andra krav på din dimmer än när du dimrar en traditionell glödlampa. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt kombination av LED-lampa och dimmer har vi genomfört tester av de vanligaste dimrarna på marknaden.

Denna modell är testad mot de vanligaste dimrarna på marknaden (se lista) med ett utmärkt resultat.

Dosdimrar:

Vriddimrar:

Om inte din dimmer finns med på listan kan vi inte garantera att kombinationen kommer att fungera. Vi rekommenderar då att du själv testar kombinationen.

I vissa fall krävs att inställningar görs på dimmern för att uppnå ett bra resultat. I vissa fall kan ett svagt brummande ljud förekomma från dimmer och/eller lampa. Detta är helt normalt och ett svagt brummande från dimmern förekommer ofta när man dimrar glödljus och halogen också, liksom från många andra elektroniska apparater. Under vissa omständigheter kan rummets egenskaper skapa resonans som förstärker det brummande ljudet.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
8,5 cm
Höjd (cm)
4,3 cm
Håltagning (mm)
68 mm
Effekt (Watt)
7W
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP23
Garanti
5 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Integrerad LED
Material
Plast
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Spridningsvinkel
40°
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)
Montering i isolering
Godkänt
Energiklass (Ny)
F