Thea Transformator 12V AC 0-100W
  • −14%
Dimbar

PRISMATCHAD

Thea Transformator 12V AC 0-100W

Thea Transformator 12V AC 0-100W Dimbar

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
Denna produkt är prismatchad
55-173

395 kr 459 kr −14%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
4,4 cm
11,3 cm
Höjd (cm)
2,8 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Blå
Material
Plast
Dimbar
Ja

Thea transformator från Llit är en dimbar AC transformator som omvandlar 230V till 12V AC. Denna driver fungerar till de flesta LED 12V AC armaturer som drivs med växelström (12V AC)

Thea Driver passar även till äldre 12V halogen armaturer där ett behov av utbyte av transformator krävs. Transformatorn har en startlast på 0W och en max watt på 100W.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Thea Transformator 12V AC 0-100W Dimbar
rating 5 5 0.5
Med varsam hand hjälpte Annette i kundtjänsten mig när jag inte riktigt förstod vad det var jag behövde.

Prishistorik

Llitt

Hos Llitt finner du ett brett utbud av stilrena downlights där vi fokuserat på att ta fram ett sortiment av produkter som täcker dina behov.

Oavsett om du ska renovera badrum, kök, altan eller byta ut en gammal halogen-lampa mot ett mer energisnålt alternativ så har vi det som behövs. Med produkter i sortimentet med funktioner så som Dim-To-Warm, ställbar färgtemperatur på ljuset och möjlighet att montera direkt i isolering blir användningsområdena många, oavsett om du söker ett varmt eller kallt spotlightsken. Vi har även sett till att alla våra downlights är IP44/IP65-klassade för att göra det så enkelt som möjligt att kunna hitta den downlight som passar just dig och dina behov.

Vi har även valt att ta fram ett noga utvalt utbud av energieffektiv utomhusbelysning där du själv väljer ljuskälla för att det ska finnas något som passar just dig. Vi har allt från lite mindre väggarmaturer för entrén till ståtliga pollare med den gemensamma nämnaren att du alltid ska komma hem till ett behagligt ljussken. Här finner du utomhusarmaturer med både E27 och GU10 som ljuskälla i en mängd varianter och färger för att du ska kunna välja det som passar just dig. Vi vill att ditt hem ska kännas inbjudande och vi tror stenhårt på att det börjar med rätt belysning.

I vår serie med trädgårdsbelysning har vi valt att fokusera på lite mindre armaturer som gör stor skillnad på slutresultatet. Med noga utvalda tillbehör i form av extension-kablar eller en smartbox för dig som vill koppla upp även trädgårdsbelysningen mot ditt smarta hem har vi sett till att vi erbjuder det klassiska men även kollar framåt och nyttjar den teknik som finns idag. I denna serie ges du möjligheten att använda dig av modern teknik men behåller friheten med att kunna välja själv. Med bra materialval och höga IP-klassningar vill vi ge dig produkter som tåls att användas men varit noga med att inte tumma på designen utan kunna erbjuda ett stilrent och snyggt intryck.

Längd/Bredd (cm)
4,4 cm
11,3 cm
Höjd (cm)
2,8 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Blå
Material
Plast
Dimbar
Ja