Bore III Vägglampa E27 IP54 Silver

rating Inga omdömen
26-579

1 295 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina vägglampan Bore III från Malmbergs är en stilren och enkel vägglampa gjord av aluminium och härdat klarglas. Placera Bore III på din fasad utanför ytterdörren, på garageväggen eller på en mur och låt den lysa upp och hjälpa dig att skapa en fint upplyst utemiljö! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Vi vill tipsa om att använda en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och/eller rörelsesensor och låt lampan själv sköta tändning och släckning! Se passande förslag under "Köp Till".

Bore III ingår i en serie och finns i flera olika modeller och utförande. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
29 cm
Djup (cm)
16 cm
Effekt (Watt)
Max 15W LED
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++ - E
Kapslingsklass
IP54
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Glas
Sockel
E27