Grace Vägglampa Mässing Större

Grace Vägglampa Mässing

22-656

Ny

545 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/05/06

Mer information

Stilfulla Grace vägglampa, från Globen Lighting, är en elegant vägglampa i blank mässing. Med sin böljande arm och stilrena design blir Grace en snygg inredningsdetalj i ditt hem, oavsett vart du väljer att placera den! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera en lite större glob för samma fina resultat som på bilden. Välj någon av våra dekorativa ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd10 cm
Höjd50 cm
Djup17 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.